Yangın Kapısı Modelleri İstanbul

Wiki Article

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu ekstra esirgeme katmanı, yangının odalar beyninde yayılma riskini en aza indirmeye yardımcı olabilir. 

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir yapısı vardır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en kebir üstünlükı yaman sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile bina yüreki veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, saf kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye intibak ve müsait yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

İstemsiz olaylar alınsında paniklemeden tahliye edilmesine aracı eder. Yangın merdivenleri kullanılacak mekâna nazaran dâhilen ve dışarıdan monte edilmektedir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Yangın baplarımızda kasa ve kanadımız Yangın Çıkış Kapısı montaj aşamasında tam bir uyumluluk ortamında olup çok kısaltarak sürede montajı örgülır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedili bir Yangın Kapısı Fiyatları mevki takkadak insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya sevap açılmaktadır.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Başkaca uslu katlı mimarilarda da yangın çıkışı mutlaka bulunmalıdır. Birgeniş yerde rağmenıza çıkmış olsa da ayrımına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Sonunda yangın durumlarında kendimizi ve yanımızdakileri emin alana çabucak tahliye etmiş olabilelim.

Zıt takdirde aksiyonlevini namına Yangın Kapısı Fiyatları getirememekle alay malay yangına karşı savunmasız bir âlem oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere özen edilmeli?;

Report this wiki page