Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Başka bir anlatımla yangın holüne açılan bapda, yangın holüne girerken menteşe katkısızda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu laf konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk kılmak kuvvet ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını evlendirmek binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının gayrı bölgelere yayılmasını kösteklemek ciğerin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Bu sebeple çatı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Elan detaylı ele aldatmaındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, Yangın Kapısı çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kapının estetik örgüsı ve rağbet edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide gestaltlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki esrar, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara intikalini kösteklemek veya olabilir başüstüneğu denli geciktirmektir.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı düzen otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olabilir.

Göreceksiniz ki bu rütbe yüksek kaliteli yangın baplarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

ürkü pas sayesinde kucakerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış dokumalabilir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri güçlü kızdırmae dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page