Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, dürüşt atmosfer koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde nöbetlenmiş çelik ve sert bulunur.

Her hin özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, mobilya veya özge bir beis bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik yahut dairesel bir saklama içinde mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana mevla veya bedii üzüntüların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık bünyeyor. Bir de ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Bapsı esas amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yerel itfaiye yetkilileri ve bina denetçmüterakki, yangın merdiveni tasarını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın tüm düzenleyici gereklilikleri kontraladığından ve emniyetli bir boşaltma rotası esenlamada içli olduğundan tehlikesiz olurlar.

Hangi gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk binanın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, konstrüksiyonnın kullanım dershaneı üzere faktörler yakıcı olmaktadır.

Dolgular ile kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Mekân Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım Yangın Çıkış Kapısı ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile dâhilen hariçya doğru açılmaktadır.

Kanatlar içinde yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin payanda plakaları mevcuttur.

Report this wiki page